Om oss

Om oss

Me jobber for og levere kvalitet og dimmensjoner som ein ikkje finner i dei vanligste trehandelbutikkene. Me levere og selfølgelig standard dimensjoner og det du eventuelt måtte ønske.

Ein kan også komme med tømmer og leige oss på time basis for og skjære tømmeret til det ein måtte ønske.

ProdukterVårt mål er å levere kvalitet. Me levere alt av material størrelser. Ønsker du ein spesiel dimmensjon, lager vi det på saga til deg.

Me har og firkutter høvel og kan lage alt av listvek, kledning med enkel og dobbel fals, panel, grillhytte plank, badestamp plank osv. Mulighetene er mange.


Me er nødt til og utvikle oss og ser no på og få opp ein større driftsbyggning som er so stor at me kan produsere og lagre det meste der. Me ser på det og få opp et lager av diverse material og grindabygg i typisk størrelse, slik at me kan levere produkter omgående. Slik det er i dag har me ikkje kapasitet til det og det gjer at leveringstiden kan bli noko lang når me har møkje oppdrag.
Oss som jobber herMe er far og sønn som driv og jobber på dette sagbruket. Jobber til dagleg på sjøen begge to. So det blir ikke drevet på full tid, enda. Håper å få til det ein dag.

Hans Petter Sjøvoll

33 årBjarne Olav Sjøvoll

Daglig leder

55 årKontakt info

Søvollvegen 13

5427 Urangsvåg

  Tel: 90027057

© Copyright 2016. All Rights Reserved.