Prosjekter

Prosjekter

Her er litt info om dei største prosjekta vår. Det ligg bilder av diverse andre prosjekter under siden Bilder. Det vil og komme opp flere prosjekter her etterhvert som prosjekta ferdigstilles.

Litt info om løe prosjekt


Dette er et grindabygg som vi har bygd i samarbeid med Lars Ingvald Folkedal som er personen som har lært oss denne type byggeteknikk.

Dette er et sauehus og et redskapshus som er det største prosjektet vi har levert so langt. Sjølve sauehuset er 24,75m x 6,4m, og redskapshuset er 8m x 11m.

Dimmensjoner er 12 x12" staver, 12 x 10" stavleie og 12 x 10" bete. Sperr er 7 x 6" og skråband er 6 x 4".

Tresort som er brukt her er sitkagran.

Dette bilde er tatt før det er heilt ferdig. Det er kledd og lagt tak, noko som og blei utført av oss.

Dette grindabygget befinner seg i vår heima kommune BømloLitt om naust prosjekt


Det er et naust som er levert til Stord. Kunde stod selv for leveranse av tømmeret som er furu og er blitt tatt ut lokalt og levert til Bømlo.

Dimmensjoner er 10 x 10" staver, 10 x 8" stavleie, 10 x 8" bete og 6 x 5" sperr. Takvinkel er 45 grader da han ville ha mest mulig takhøgde. Det er 5m bredt og 8m langt.

På dette prosjektet satt vi grinder i saman på sagbruket og lastet det på kran bil. Me brukte da kranbilen på plassen for og sette opp grindabygget. Noko som var veldig effektivt. Me satte det opp sånn som bildet viser på ein arbeidsdag. Me satte opp grindabygget og to sperr, da kunden skulle utføre resten sjølv.

Litt om oppdrag i Vestnes


Dette er et grindabygg som er satt opp i Vestnes.

Det var Steffen Sjøvoll Grønås og Bjarne Olav Sjøvoll som reiste opp og utførte jobben. Steffen er slekt som er med og hjelper til når det trengs og han har tid.

Dette grindabygget har me kun skjørt ut og satt opp. Kunden har sjøl stått for tømmeret.

Bygget er litt i underkant av 50 kvadrat.
Kontakt info

Søvollvegen 13

5427 Urangsvåg

  Tel: 90027057

© Copyright 2016. All Rights Reserved.